Vilken utbildning rekommenderar du?

makeupstudion utbildar makeupartister

Hej!

Jag skulle jätte gärna vilja utbilda mig till Make up Artist. Vilka skolor skulle du rekommendera? 
Vilken utbildning gick du? Jag bor i Stockholm så helst någon utbildning här. Tack på förhand! 

/Linda 

Hej Linda!

Jag gick på Makeupstudion i Stockholm och är väldigt nöjd med den skolan! Så den utbildningen rekommenderar jag verkligen. Jag gick 11 veckor (tror jag) dagtid. Lärarna i Stockholm är väldigt duktiga och man får väldigt mycket smink så man klarar sig ett tag efter utbildningen också.
Lycka till!

12 thoughts on “Vilken utbildning rekommenderar du?

 1. hejsan, jag har två frågor:
  1, jag bytte bena i mitt hår, och nu ser det MYCKET mörkare ut, har du något tips på hur man kan på solblekt hår lite fortare?
  2. jag blir typ aldrig brun, har du något tips på hur man blir brunare fort?

  • Hej klara! Du kan göra några tunna slingor i benan så får du fram den solblekta looken. Tyvärr så kan jag inte ge några tips på hur man bli brun fort. För de flesta tar det ganska långtid att bli brun, det viktigaste är att du inte bränner dig. Det finns olika kosttillskott t ex maxasol (tror jag den heter) som ska hjälpa till att bli brun. Sen finns det ju riktigt bra brun utan sol produkt nu. En budget favorit är Åhléns egna.

   Lycka till!

 2. Hur kan man göra så ett ansikte ser mindre ut med smink?
  Använda nån sorts skugga där man vill att det ska se mindre ut, eller?

  Isåfall vilken skugga rekommenderar du som finns att köpa på make up store
  till ett bra pris och en färg som passar på de flesta? (Jag är GANSKA blek)

 3. Hejsan svejsan!
  Jag har en fråga som är säkert svår att svara på men eftersom du är makeup artist och frisör så ville jag ställa denna fråga till dig.

  Hur kan man få en uppåt näsa utan smink och utan operation!
  Du kanske vet några tips eller så, vem vet? Jag hoppas det! (har sett att några har frågat efter hur man får en uppåt näsa med smink) Det kanske finns något man kan ha under näsan så att det blir som en uppåt näsa.. Om du vet något tips eller något man kan köpa till näsan så skulle jag vara jätte tacksam!

  Tack och hej, leverpastej :)

 4. Hejsan svejsan!
  Jag har en fråga som säkert är svår att svara på men jag tänkte fråga den till dig eftersom att du är makeup artist och frisör.
  Frågan lyder såhär:
  Hur kan man få en uppåt näsa utan smink och operation!
  Det jag vill veta är om du har några tips så att det blir som en uppåt näsa, vem vet?
  Om man e.x kan köpa något till näsan där under så att den trycker upp så att det blir som en uppåt näsa och att ingen lägger märke på den eller något likande.
  Jag hoppas verkligen att du har några tips, jag skulle vara jätte tacksam! :)
  /Bella

 5. Jag gick på Makeupstudion i Stockholm och är väldigt nöjd med den skolan! Så den utbildningen rekommenderar jag verkligen. Jag gick 11 veckor (tror jag) dagtid. Lärarna i Stockholm är väldigt duktiga och man får väldigt mycket smink så man klarar sig ett tag efter utbildningen också.

 6. hejj, jag har 3 frågor till dej:
  1. Jag har väldigt ljus hy, brunblont hår och gråblå ögon, hur kan jag sminka mig för att jag ska se fräsch och snygg ut?
  2. Jag är även mörk under ögonen och har en del finnar. Hur gör jag för att sminka bort finnarna och det mörka under ögonen?
  3. Jag funderar även på att göra en dip dye, som sagt har jag typ brunblont hår, mest åt det blonda hållet, men vilken färg skulle jag skulle passa i?

  Superbra blogg föresten
  / Steffi

  • Hej Steffi!
   1, En rouge i en neutral rosa nyans (varken varm eller kall), markera dina ögon lite lätt med en chokladbrun skugga och mascara på det!
   2, Jag tycker makeupstores trio concealer är bra, den innehåller tre olika concealer för att täcka olika problem områden. Den rosa blandat med den ljusa är perfekt under ögonen och den gulaktiga kan du lägga på de finnar du har.
   3, Jag tycker det är jättefint med rosa eller mintgrönt på brunblont hår.

   Hoppas det gav svar på dina frågor :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.