9 thoughts on “Vårtrend

 1. Hej! Jag är jättepeppad på att färga mitt hår mer rött, kopparblont eller liknande. Jag har naturligt mellanblont hår, och en varmare hudton. Just nu har jag blekta blonda slingor. Vilken nyans skulle jag passa i? Vill inte riskera att färga fel röd nyans för har hört att det kan skära sig väldigt mycket mot min hudton. Något liknande detta: http://i6.cdnds.net/12/41/blake-lively-lrg-140611.jpg, http://www.magxone.com/uploads/2012/02/Lana-Del-Rey-NYT-Style-Magazine-1-841×1024.jpg.
  Skulle verkligen uppskatta hjälp på traven! :)

 2. Hejsan!

  Jag har ganska långt, naturligt blont hår och skulle vilja ha mer uppklippt hår, så att det gradvis blir tunnare och inte har så markant slut. Jag vill också att håret ska få lite mer volym och liv samt rama in ansiktet lite. Skulle du kunna lägga upp några inspirerande bilder som jag kan visa min frisör? Det skulle vara supersnällt:)

  PS. Din blogg är verkligen jättebra; väldigt intressant och inspirerande!

 3. Hej, Jag undrar om du kan tipsa mig om hur jag får till denna look som bilden ovan ”vårtrend bild 4”. Jag är klippt likadant, men hart rakt hår. Hur kan jag få till en naturlig mjukhet och vilka produkter kan vara bra att använda? Tack på förhand!
  Charlotte

  • Hej! Bäst är att föna det med en rundborste åt det håll du vill att håret ska lägga sig. Då får du till den svepande mjuka känslan. Föna med någon volymprodukt t ex Davines Sea Salt Spray och avsluta med lite spray!

   • Hej igen och tack för svar.
    Jag undrar, -blir inte frisyren lite ”tantig” då? Jag vill ha lite definierade, oregelbundna, mjuka böjar. Tänker du att man tar en liten slinga åt gången, åt olika håll? Hur gör man med dom bitar som är för korta att nå med borsten?

    Undrar också vad för typ av spray? Tänker du vaxspray eller liknande? Hårt spray passar väl inte, -eller? Jag skall gå på bröllop och vill att det skall hålla hela dagen, utan att bli platt mot huvudet.

    :) Charlotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.