5 thoughts on “Vardagsfavoriter

    • Hej! Vilken fin klänning du hittat :). Om det är i sommar du ska ha klänningen skulle jag matcha med mint! Jag älskar ju kombinationen mint och korall som du kanske såg i det här inlägget http://fragafrisoren.se/?p=9255 ;). T ex ett nagellack i mint och en liner under ögat i mint som i inlägget här över. Läpparna tycker jag är snygga att ha lite varm färg på alltså lite åt korall! Nude är väldigt fint också till och skorna och handväska skulle jag köra på i en nude färg.

      Hoppas du fick lite inspiration och lycka till!

  1. Jag ska ta studenten i sommar och är väldigt blek med rött hår och lite fräknar. Min klänning är mörkt grön och och jag använder helst guldsmycken. Håret kommer vara kort och med längre fram. Jag skulle behöva tips på smink och sminkningar som kan passa. För mig är det som för alla andra superbleka svårt att hitta smink i rätt färg och nyans så jag tänkte be dig hjälp. Jag använder tikei N1 men den täcker inte finnar och mörka ringar under ögonen särskilt bra och jag upplever att det inte sitter hela dagen

    • Hej Martina! Jag vet att Makeupstore och MAC har foundations för riktigt ljushy. Använd ett puder till också för att få det att hålla hela dagen! Jag tycker det är riktigt fint med lite färg på läpparna till ljushy, t ex rosa eller svagt rött, guld på ögonen och bruna toner är väldigt fint. Jag ska försöka hitta lite inspirationsbilder och visa på bloggen. Håll utkik :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.