50 nyanser av rött, hösten trendfärg

Rött är en stor trend i höst, både på kläder, accessoarer, hår och makeup. Många har ju lite svårt för rött men tänka att det finns så många nyanser allt från mörkt vinröd till ljus vallmoröd. Det finns en ton som passar alla men mest trendfaktor har den lite mörkare röda tonen, tänk vinröd sammet.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

e8a4232d650b4fb95152ea546db53731 d855b7584c6c368d617591cb61fac8cf 9ef4a389dc097f632e59ce8631c006e6a8a451830b23cb83fbbb3ae7c7d08e8a

Bilder från Pinterest 

4 thoughts on “50 nyanser av rött, hösten trendfärg

 1. Hej Sandra!
  Tack för en fin blogg, har ofta surfat in för inspiration men även hjälp med speciellt wella fresh. Nu tänkte jag passa på att fråga om mitt eget hår, kanske du kan hjälpa! Jag har som många andra slingblont hår, på vissa ställen nästan vitt och andra..jaa du vet. Håret är i en page så har tyckt att det har varit snyggt med riktigt ljust men nu ville jag mörka ner det och blandade 8/0 och 10/36. Det blev rätt fin färg men inte till mitt ansikte. Ansiktet ser grått ut och håret smörgult typ. Jag skulle vilja ha det lite mer åt det ljusbruna hållet men fortfarande inom blondspekrat. Kanske jag kan testa med en kallare åtta eller lätt varm sjua? Vill helst ha en neutral färg. Gillar inte grönt/grått eller rött :-) oj det blev långt, men har du tid att svara hade det varit grymt!

  • Hej Linnea! Jag tycker du ska gå till en frisör och göra slingor i den neutrala färgen du vill. Det är ju svårt att få till en neutral färg på ljust hår det är lätt att den slår över åt det kalla håller och blir lite lätt grön/grå. Så mitt bästa tips är att du går till en frisör. Vad kul att du gillar min blogg :)

 2. Hej!!
  I detta inlägget, http://fragafrisoren.se/lasarfraga-mellan-langt-har/, den andra bilden (hon tjejen med grå tröja).. Jag har ungefär den hårfärgen som hon har i ”utväxten” men skulle vilja färga ungefär exakt så som hon har. Så min fråga, tror du det skulle passa med tanke på att jag inte har så tjockt hår? Har inte så tunnt så man ser skallen på mig, men ändå hyfsat tunnt. Sen undrar jag även om du vet vilken färg det är hon har, liksom vad ska jag säga till frisören att jag vill ha för färg osv? Och är det vanliga slingor eller vad är det hon har? Och undrar även om du har tips på någon bra frisörsalong i Göteborg?

  Tack på förhand! Kram!!

  • Hej Elin! Jag tror det skulle bli väldigt fint :). Det bästa är om du tar med en bild till din frisör och visar så är det mycket enklare att se färg och vilken teknik frisören ska använda. tyvärr har jag kan tips på frisörer i Göteborg. Lycka till :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.