5 thoughts on “Våga färg

 1. Hej, hur får man bort porer i ansiktet (hakan, pannan och under ögonen, den vanligaste ställena helt enket)? Har alla det, ibland kan man inte se på vissa människor? Jag brukar bli lite röd på dem ställena när det är i någon ljus omgivning, inte så fint! :(
  Mvh Maria :)

  • Hej Maria! Alla har porer men endel har större en andra. Det bästa är bra rengöring, en peeling ibland och att ånga ansiktet för att öppna upp porerna och rensa dem. Men kläm absolut inte! Lycka till!

 2. Hej :)

  Jag är en 18-årig tjej som bara har använt mascara och inte något annat smink. Jag tänkte nu testa med lite foundation, puder etc. Men undrar om du kan ge lite tips på hur man lägger en enkel sminkning till vardags steg för steg? Vad använder man först osv. osv.
  Mvh Maria :)

  • Hej Maria! Jag ska försöka göra en utförligare beskrivning åt dig! Men jag tror att mineralfoundation i puderform eller en bb Cream kan vara bra för dig att börja med. Du lägger först Foundation, sen rouge, markera gärna ögonen och ögonbrynen lite lätt. Sist lägger du mascara och lite läppglans eller läppcerat på läpparna.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.