Twitter

Jag har ett twitter konto som jag inte använt jätteflitigt men tänkte nu göra ett nytt försök.

Jag tänkte nämligen att ni kan ställa frågor där också till mig. Det är ju inte alltid att jag har tid att svara på mail och twitter går ju så mycket smidigare i mobilen. Så ställ frågor nu så vi får igång mitt twitter konto.

Ni hittar mig på @fragafrisoren

6 thoughts on “Twitter

 1. Tjjena , jag har svart hår och skulle vilja färga det ljusbrunt, har även svart löshår i remy i som också ska färgas:), kan du beskriva lite hur jag ska göra och vilken färg jag ska köpa?:)
  Kram

  • Hej! Det kan vara svårt att gå från svart till ljusbrunt det är väldigt många steg. Jag kan tyvärr inte rekommendera någon färg att köpa eftersom jag aldrig använder färg man köper i butik. Men om du går och pratar med någon i butik kan du nog få lite hjälp av dom. Det bästa vore om du gick till en frisör.När det gäller löshåret avråder jag till att du färgar det ljusare. Löshår är jättesvårt att färga och det blir sällan bra och resultatet blir ofta ett slitet och trassligt hår.

   Kram Sandra

 2. Hej! Jag har ganska långt tjockt blont hår som var platt innan, men så klippte jag upp håret i våras och då har det blivit vågigt i topparna. Nu vill jag ha långt och platt hår (typ till nalveln…). Vet du något tips så håret växer fortare…? Och sen har jag funderat att klippa snelugg (jag har väldig stor sidbena nu…). Typ som hon har på denna sidan vill jag ha: http://hofh.myshowroom.se/mitt-2011-i-harfarger/. Men jag undrar om lugg gör så att håret ser kortare ut?

  • Hej! Det finns inte så mycket att göra egentligen för att få håret att växa snabbare. Det man ska tänka på är att vara rädd om håret så man slipper klippa det så ofta. Många skriver om Riccin olja och att det får håret att växa snabbare men det är inget som jag vet stämmer. Värt ett försök kanske? Här kan du läsa mer om hur det funkar! http://fragafrisoren.wordpress.com/2011/09/09/mirakel-olja/

   Nej en sned lugg gör inte att håret ser kortare ut! kommer att bli jättefint!

 3. Hej! Jag För ungefär fyra månader sen färgade jag mitt hår rött. Och såklart blev jag lite trött på det, men jag färgade inte över något direkt, utan jag bestämde mig för att låta det växa ut lite, så när jag färgade var det mer orangerött och då färgade jag mörkbrunt. Men nu skimrar det mellan rött och nästan lite lila! Jag vill gå från mörkbrun till ljusbrun, fast jag vill inte att det ska skimra i någon annan färg!
  Har du något tips på hur man kan få bort färgen snabbare eller hur jag ska gå till väga från mörkbrunt till ljusbrun?
  Förra gången hjälpte det att jag slingade det med blonda slingor, men eftersom att det sliter på håret väldigt mycket undrar jag om du har några andra tips!
  Tacksam för svar!

  • Hej Moa!

   Det kan vara svårt att bli av med rött när det väl satt sig i håret. Du behöver lägga i en färg som är lite askig för att tona ner det röda. Vill du bli ljusare brun måste du få bort lite av färgen och då är det bara blekning som gäller. Antingen slingor eller att man avfärgar det. Jag skulle råda dig att gå till en frisör för det är väldigt svårt att få det jämnt och snyggt. Ja det sliter ganska mycket på håret men gör man på rätt sätt behöver det inte bli så farligt.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.