Tutorial, Pull through braid

I dagarna nu är det väldigt mycket fester för många med avslutningar och studenter, här kommer ytterligare en favorit tutorial som är superenkel att göra och passar bäst för er med lite längre hår. Tutorialen kommer från Annies forget meknots.

d52bbfe28c8a7755ea32f9645fd01721

Kolla in hur man gör här.

 

2 thoughts on “Tutorial, Pull through braid

  1. Hej Sandra! Som vanligt när jag har en massa hårfrågor så hör jag av mig till dig. Denna gång handlar det om att jag snart ska sätta i förlängning i mitt hår och känner ett behov av att köpa en ny plattång som jag både kan använda till att locka och platta håret med. Jag har försökt kolla på olika youtubevideos på tips av plattänger men hittar ingen jag riktigt fastnat för. Jag har ju alltid varit sugen på att köpa en riktig GHD plattång, men ekonomin håller inte riktigt för det just nu och det är lite kris på att hitta en rätt snabbt. Min fråga är om du har något tips på en bra stylingplattång för ett rimligt pris (helst under tusenlappen). Tacksam för snabbt svar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.