Tutorial, framhäv ögonen

5fd5667ea09d2ec69c5d5e27e2f74e38

Jag får ofta frågor om just hur man ska framhäva ögonen med skuggor och det här är ett bra tips, att markera globlinjen och skugga lätt runt ögat ger så stor skillnad. Sen kan man variera med lite mörkare skuggor till fest och ljusare till vardags men själva skuggningen kan man hålla ungefär likadan.

Tutorial härifrån där hittar ni också en utförlig beskrivning.

 

2 thoughts on “Tutorial, framhäv ögonen

  1. Hej igen!
    Jag använder mig utav maria nilas sheer silver schampoo och balsam. Nu har jag precis färgat håret lite kallare blond, för att få bort mina varma guldiga partier som gärna kommer fram i min hårbotten. Mina fråga är nu, räcker det med maria nilas produkter för att hålla mitt hår kallt, eller måste jag typ köpa mig en färgbomb också (isf vilken? har använt revlons 1002 och maria nilas pearl silver men tycker ingen av dem gör så mycket skillnad) för att bevara min kalla färg? Det är lite pengaskris och plats i resväskan som avgör, då jag ska iväg på långsemester i solen och vill ha så lite produkter som möjligt med mig!

    • Hej Jennifer! Silver produkter fungerar bara på riktigt ljusa hår, ljus ljust gula eller för att ge en kall ton på vitt hår. Är det lite mörkare guld och din riktiga färg tror jag inte att silver schampo o conditioner/inpackning gör så stor skillnad oavsett märke. Jag tycker du kan köra på de produkterna du har för att behålla det kallt på längderna och sen bättra på den kalla färgen i botten när du kommer tillbaka från din semester. Solen ljusar ju upp håret och tyvärr kommer det varma komma fram lite hur du en gör.

      Lycka till och hoppas du får en underbar semester :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.