Tutorial, lång och fyllig tofs

Eftersom det närmar sig bal och bröllopssäsong ska jag fortsätta att tipsa om bra tutorials att följa själv hemma. Här kommer en superfin dubbel hästsvans för extra längd

Extra long double ponytailLocka och tupera gärna håret lite så flyter tofsarna bättre ihop till en. Bild härifrån. 

I kategorin Tutorials hittar ni en massa tips och idéer på enkla uppsättningar att göra själv hemma.

 

2 thoughts on “Tutorial, lång och fyllig tofs

  1. Hej! Tack för en grym blogg!

    Har en fråga, jag var och färgade håret idag och blev väldigt nöjd. Jag köpte med mig en inpackning men blev förvånad nu när jag satte mig ned med den. Jag blev rekommenderad Revlon 002 i Lavendel och vet inte riktigt om det är helt rätt för mig? jag var mörkhårig och nu är jag ljusbrun i botten och väldigt askig på längderna. Vet att vi pratade om att hålla det kalla då mitt hår hade väldigt mycket röda nyanser i sig. Kan det vara så att jag ska använda mig av 002 eller ska jag ha någon annan? känner mig inte helt såld på just 002:an

    Tacksam för svar!

    • Hej och tack :)

      1002 är till för vita platinablonda hår så på mörkt hår blir det ingen skillnad. Jag skulle nog mer rekommendera wella color Fresh i färgen 7/19 om det är riktigt askigt du vill ha eller 8/81 som passar om du är lite ljusare. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.