4 thoughts on “Tutorial, Celtic Knot

  1. hej, jag har en fråga angående de så kallade brazilian blowout. Jag har nämligen långt, lockigt, blont hår, och för tillfället är jag extremt trött på det och vill verkligen göra behandlingen, men har hört att om man gör det en gång, så får man inte tillbaka sina naturliga lockar så som det var. Är detta sant? För just nu är jag bara trött på dom och vill testa något nytt, men jag vill ändå kunna gå tillbaks till mina gamla lockar igen… Är det värt att pröva eller inte? Tack på förhand :)

    • Hej Pernilla! Håret som sedan växer ut kommer vara lockigt precis som vanligt så det stämmer inte att det kommer påverka dina naturliga lockar. Jag skulle nog hellre rekommendera en rakpermanent om du vill ha en rakare effekt. Det finns väldigt skonsamma och bra sådana nu. Försök få tag i en frisör som är duktig på rakpermanent och fråga om råd, jag har tyvärr inte så stor erfarenhet av rakpermanenter eller Brazillian blowout.

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.