Tips på ögonskugga

1500-157-0018_1En av mina absolut favoriter är Muffin från Makeup Store. Den är den perfekta basskuggan som jag brukar använda med mörkare skuggor för den perfekta sotningen. Men brunt blir det lite softare och blendar man med en svart blir det en snygg partysotning. Till vardags är den jättefin att använda ensam för en fräsch nude look, som ju också är en av vårens stora sminktrender. Varför jag kom på att tipsa om den nu är att just nu är det 15 % rabatt på Lyko på en massa Makeup Store produkter, så passa på att fynda här. 

2 thoughts on “Tips på ögonskugga

  1. Hej! Jag brukar kika in här varje dag för tips & idéer, älskar din blogg! Jag jobbar själv som frisör & tänkte fråga dig en sak om en viss frisyr. Har du en mejl eller Facebook där jag kan förklara bättre med en bild till? :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.