Tips för torr hy

Facial cleanserJag har provat serien Spiezia (gåva) ett tag nu och tycker den är  riktigt bra. Den rengör utan att torka ut vilket passar min torra känsliga vinterhy perfekt! Så ett tips till er som gillar rena produkter med bara naturliga ingredienser. Just nu har Alma of Sweden 15 % rabatt på all deras hudvård, ange SKINCARE13 i kassan.

 

 

2 thoughts on “Tips för torr hy

  1. Hej. Jag har just nu tonat rödbrunt hår och en cendre utväxt på några centimeter. Man ser inte jättestor skillnad på mörkheten/ljusheten hos utväxten eller det tonade, men man ser verkligen att det tonade är mycket rödare. Jag undrar om jag kan tona över med någon färg för att få bort det röda? Och kommer det bli konstigt om den färgen hamnar i utväxten också? Jag vill absolut inte att mitt hår ska bli mörkare. Vill helst göra hemma om det är möjligt.

    • Hej! Förhoppningsvis kommer det att tvättas ur ganska mycket av den röda tonen. Det som tar bort rött är ask så att lägga en färg eller toning i ask går bra för att få bort det röda. Se till att den inte är så mörk bara, gärna ett steg ljusare en vad du har nu och du behöver bara lägga den på längderna inte i botten.

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.