Tillbaka till vardagen

Då var julen över för denna gång! Hoppas ni haft det underbart och är mätta och belåtna med allt som har med jul att göra. Nu är det några dagar vardag tills det är dags för årets sista fest! Lite tips inför nyår kommer och förhoppningsvis ska jag hinna visa lite sminkningar och frisyrer.

Kul att så många av er var med och tävlade i min julkalender! Sista vinnaren blev Linda Hansson. Grattis till brynskuggan från Makeupstore och en snedskuren pensel. Det perfekta brynkitet!

Ni som blev lottlösa vill jag ge ett budget tips till. Viva la diva har nämligen en brynskugga som kostar 75 kr och är minst lika bra som makeupstores. Ni hittar den på t ex Åhlens. 

2 thoughts on “Tillbaka till vardagen

    • Jag vet ingen mer som har tre färgen en Makeupstores och Viva la diva. Men det funkar med en vanlig ögonskugga bara det är en neutral färg och inte varm i tonen. Glitter och skimmer fri också såklart! Är du blond kan du välja en ljus nougat färgad och är du mörkare kan du välja en brun eller svart skugga om du är riktigt mörk. Jag tror att ardell som säljer lösfransar och bryn grejer också borde ha skuggor så kolla gärna där. Dom säljs på Åhlens. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.