Think Pink

6602fb6a42e83158d8af6323368d26afFärg på läpparna är ett snabbt sätt att bli festfin eller pigga upp vardagen på! Jag brukar varva mellan korall, orangea, röda och rosa. Mina favoriter är IsaDoras Jelly Kiss som finns i en massa härliga nyanser och ger en genomskinlig känsla men ändå med mycket färg.

105-1819_1

IsaDora Jelly Kiss i färgen Pink Crystal 99 kr här  

 

9 thoughts on “Think Pink

 1. Hej! Har en fråga till dig :) Var hos frisör ocj färgade håret från mellanblont till ljushetsgrad 7 i botten och 8 i botten. Tyvärr blev det grönt i längderna vilket inte gjorde nåt då vi skulle klippa av längderna. Känner dock att håret som blev kvar fortfarande är alldeles för kallt. Vill ha som kenza har om du vet? Vad ska jag göra? Kan jag färga övet utan att det blir ännu mörkare? Har inte provat färgbomber men däremot vet jag att toning och silverschampo inte fäster på mitt hår…. tack på förhand

  • Hej Sara! Det bästa är om du kontaktar frisören igen för att få hjälp. Det kan behövas att man gör en snabb tvätt med svag blekning för att å bort färgen, sen kan man lägga en varmare toning om det behövs men först måste man bli av med det kalla. Lycka till!

 2. Hej! Jag gjorde ombre hemma för ett tag sedan, det blev lite misslyckat men jag har varit rätt nöjd med det till nu.
  Har tröttnat på mitt hår totalt och undrar om det går att göra något roligt med ombren? Just nu så är lite mer än 1/3 av mitt hår blekt men!

  :)

 3. Hej, tack för snabbt svar! Kunde tyvärr inte se länkningen så skulle du kunna skriva vad produkten heter och hur länge håller det i sig? :)

  • Det heter Revlon Nutri color creme fondant och finns i några olika toner. Om du går in på Lyko.se ska de finnas där. Hur länge de håller är omöjligt att säga eftersom det beror på hur blekt, slitet håret är. Men ca 2 veckor skulle jag tro, tanken är att du ska förbättra färgen hela tiden för bästa resultat.

 4. Kan tipsa om ELF – Moisturising Lipstick (Flirty & Fabulous). Den är supersnygg och en stor favorit hos mig. Ett stort plus är att den är så himla billig med :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.