Tårtor

Surfar runt lite och kollar på tårtor. 5 månader kvar nu till bröllopet och det börjar bli lite att fundera över. Tårtan t ex! Det jag vet är att den ska vara vit och god. Den får gärna se ut som någon här ovanför men troligtvis kommer den bli av en enklare sort. Gillar den med orkidéerna!

4 thoughts on “Tårtor

 1. Hej , jag har mörkbrunt hår och vill ha ljusbrunt , men det ända är att jag vill att det ska få samma ljusbruna färg som löshåret jag beställt !, ska jag blondera håret först och sen köpa en ljusbrun hårfärg ? Vad tror du?
  Med vänlig hälsning,

  • Hej! Det beror på om det är färgat eller inte. Är det ofärgat går det att ljusa upp det lite med färg men om det är färg i måste du första bleka och sedan lägga i en brun färg.

   Hoppas det gav svar på din fråga :-)

 2. Hur illa är det egentligen att bleka slingor hemma? Mitt hår är rätt känsligt, det är jag medveten om, jag har tunna hårstrån, åt det ”råttfärgade” hållet. Jag har blekt hos frisör två gånger nu (folie), och då har denne även lagt mellanfärg. Men det blir så fruktansvärt dyrt i längden. Jag funderar på att dra slingor med hätta och bleka själv. Vill ju dock inte sabba håret totalt. Jobbigt läge, är vad det är :(

  • Hej! Det kan tyvärr gå väldigt illa när man bleker hemma. Håret har dessutom en tendens att bli gult också av en hemmablekning. Men det kan bli väldigt bra också det är jättesvårt för mig att säga. Det som kan hända när du drar i en hätta är att slingorna kan hamna lite fel och då blir det ojämnt och fläckigt. Det är viktigt att det är ordentligt ur kammat så det inte finns något trassel.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.