Tack för det här året

So much to look forward to in 2015!! Can't wait

Tack alla fina läsare för det här året! Det här året var väldigt speciellt för mig eftersom jag blev mamma till en underbar liten tjej. Det var också ett otroligt roligt blogg år och min blogg har ökat enormt mycket under året trots att jag haft alldeles för lite tid till den. Stort tack till er som följer mig och jag hoppas ni är med mig 2015 också!

Gott nytt år!

7 thoughts on “Tack för det här året

 1. Hej!
  Sökte efter något som kan göra mitt hår kallare/gråare och kom in på din blogg:) du verkar väldigt kunnig på färginpackningar så tänkte testa att fråga dig, har du tid att svara vore det jättesnällt! Har färgat håret i 6SB blandad med någon kallare ton i också hos frisör och det blev jättebra. Nu har det blekts lite och fått en ton av orange-gult som det brukar bli. Har helt missat att wella har en silverserie (fresh), tror du 7/19 kan göra håret kallare? Ju gråare desto bättre:) har sett att du rekommenderar 8/81 till vissa men tror den blir för ljus? Hur funkar 0/6, kan man blanda i den för att få ännu kallare? Testade goldwells skumtoning i 6A och det hände inget så vet inte vad jag ska testa nu.
  Ha ett riktigt bra 2015:)!

  • Hej, Ja 7/19 är ju väldigt kall och borde göra ditt hår kallare. Sen kan det vara så att det kanske är lite svårfångat eftersom 6A som är en ganska mörk ask inte gjorde någon skillnad. Men jag tycker ändå att du ska testa 7/19, låt den sitta i minst 20 minuter och tillför gärna värme t ex plastpåse och mössa eller bastu. Lycka till och tack detsamma :)

 2. Hejsan!
  Jag har nyss gjort en ombre-ish färg på mitt hår på salong och är lite missnöjd med bristen på blonda inslag. Vill alltså ha blondare toppar som jag färgar själv (har gjort blonda slingor på mig själv hur många gånger som helst så jag vet hur det funkar). Dock har jag kollat runt på internet och många säger att färg inte fäster på redan färgat hår? Gäller det även blekning, alltså till att färga väldigt ljusblonda toppar? Jag var helt ljusblond innan frisören la i allt det mörka om det hjälper. Tack på förhand, behöver verkligen hjälp så att jag blir helt nöjd!!

  • Hej! Nej blekning kan man göra på redan färgat hår, det som blekningen gör är att den tar fram varma pigment så det kan blir ännu mer åt det orangea, gula hållet på färgat hår en vad det blir om det varit ditt naturliga. Men är det det ljusblont under färgen så borde det ändå vara ganska lätt att bleka, var försiktig bara så det inte sliter för mycket på håret! Bäst är ju om du kan gå tillbaka till din frisör och be om mer blonda inslag eftersom det inte blev som du tänkt dig. Lycka till!

 3. Hejhej, undrar om tips. jag har blonderat superlångt hår, har nu en utväxt på ca 3 cm, mörkblond. vill under året försöka få en snygg ombre. men hur ska jag stå ut fram till dess..? kan jag göra några få slingor fram bara eller hur ska jag göra. Hur lång måste utväxten vara innan jag går till frissan o fixar ombre. har nu väldigt markant utväxt, då jag helblonderade utväxten sist, ca 2 3 månader sen. Vill ju inte se ut som en grävling i några månader,haha. tack för en bra blogg! Mvh annika

  • Hej, jag tycker du ska gå till en frisör redan nu! Då kan man ev bleka något längst fram och sedan mörka ner det blonda så att det smälter bättre ihop med din naturliga hårfärg, topparna behålls ljusa för en mjuk snygg ombré.

   Kul att du gillar min blogg och lycka till :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.