Svar på era frågor samma dag

b5e0429d1316ce83ead23bbbd5884e68

Bild härifrån

Jag är så glad för alla frågor jag får av er  härliga läsare! Tyvärr har jag haft alldeles för mycket att göra den här sommaren och det har varit omöjligt att svara er alla. Jag har försökt beta av så många som möjligt nu men det känns tyvärr omöjligt! Har ni inte fått svar av mig snälla skicka ett nytt mail eller skriv en kommentar här på bloggen. Kommenterar ni kommer ni få svar mycket snabbare men jag ska försöka att svara er så fort som möjligt även på mailen och har satt som mål nu att jag från och med nu  svarar er samma dag (skickar ni på kvällen blir det dagen efter). Bra va? 

6 thoughts on “Svar på era frågor samma dag

 1. Hej. Jag färgade håret igår , ljusare upp min ombre och färgade även utväxten en bit ner med mörk färg.
  Det är väääääldigt mörkt och skulle vilka ha de mer naturligt brunt . Har googlat o hittat massa huskurer men undrar nu vad som är bäst om
  Man vill lyckas tvätta ur de mesta av det? Mvh .

  • Hej Ronja! Det kan fungera o tvätta ur lite med djuprengörande schampo och inpackningar men det kan tyvärr vara så att färgen satts sig ordentligt och då är det att avfärga det som gäller. Någon huskur som funkar för att ljusa upp finns tyvärr inte utan det bästa är om du går till en frisör! Lycka till!

 2. Hejhej! tack för en bra blogg, mycket tips och inspiration! Tänkte kolla om du har tips till mig. jag har helblonderat håret hemma, blev lite gult o orange, men tipsades om wellas 8 81, funkar superfint, men… jag tvättar håret en gång/ v , använder fet inpackning, sen oljor o leave in etc under veckorna, det känns som toningen dras ut av allt det feta lixom , typ på 3, 4 tvättar. har du tips på liknande färg, fast inte toning, så det håller bättre. Eller kan jag tona håret med wellas 8 81 typ en gång i månaden, sliter det mycket? Undrar oxå om tips på prisvärd hårolja, de jag har nu e rätt dyra. Mvh Annika

  • Hej Annika! Tack :). Den toning sliter inte alls på håret och du kan använda den som ett schampo varje gång du tvättar håret eller som en toning och låta den sitta upp mot 20 min. Se upp bara så den inte slår över i blått/grått den kan göra det om håret är väldigt ljust! Så jag skulle inte våga ha den så länge som 20 min, börja med 5-10 min högst. Du kan som sagt använda den hur ofta du vill och ju mer du använder den ju mer kommer den sitta! En toning som Color fresh är det bästa för blekt hår och håller bättre en färg!
   När det gäller oljor gillar jag Redkens All Soft och marockan oil, inga jättebilliga oljor men de är ju dryga och bra!
   Lycka till!

 3. Hejsan :) Jag har haft tejpförlängning nu i över ett år men skulle gärna övergå till clip in istället men problemet är att jag har jättetunt ljust hår och kan bara ha i en remsa längs ner i nacken annars syns det- har du några tips? (har försökt med tupering men hjälper inte) Vet du om det finns tunnare remsor? Eller är jag fast i ”tejpträsket” kan inte ha håret nere utan förlängning har jätte tunna längder speciellt efter slitaget av tejpen. Hälsningar Marica

  • Hej! Du borde kunna ha clips på samma sätt som tape håret alltså mer i underhåret om du tycker det syns. Tyvärr så sliter allt löshår på håret så det bästa är om du kan ta pauser ibland :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.