7 thoughts on “Sommaren favorit

 1. hej :) tänkte bara fråga om du vet varför min hud blir röd runt porerna (t-zonen) efter att jag har tvättat ansiktet och sedan återfuktat det med en kräm? Jag trycker inte hårt utan tar det löst men ändå blir huden röd där porerna/pormaskarna är och där jag har eller har haft finnar :(

  • Hej Maja! Jag är ingen expert på huden men jag tror du kanske har känslig hy? Den brukar bli röd när man tvättar eller rör den. Jag antar att det försvinner ganska snabbt? Fråga gärna en hudterapeut så får du ett bättre svar :)

 2. hej :) tänkte bara fråga om du vet varför min hud blir röd runt porerna (t-zonen) efter att jag har tvättat ansiktet och sedan återfuktat det med en kräm? Jag trycker inte hårt utan tar det löst men ändå blir huden röd där porerna/pormaskarna är och där jag har eller har haft finnar :( hoppas du kan hjälpa mig :)

 3. Hej har en fråga angående färgning/slingning. Jag har min naturliga hårfärg (röd, eller ja orange passar väl bättre) och jag tycker att färgen är fin, men att det ”skär” sig mot min ganska rosa hy. Så jag tänkte att ha i ljusbruna slingor skulle göra det lite mer.. Neutralt? Jag vill ju fortfarande vara rödhårig, bara inte så väldigt orange och kanske lite mörkare. Men jag vill inte ha en skarp orange utväxt, därför vill jag inte färga hel håret. Skulle det se bra ut med brunaktiga slingor? Förlåt för lång fråga haha :)

  • Hej! Ja att göra slingor blir absolut bäst om du inte vill få någon utväxt. Jag tycker du ska varva med lite ljusbruna slingor och blonda slingor för att få en naturlig fin färg som är lite mindre orange och mörkare. Lycka till!

 4. Hej! :) Tack för en bra blogg! Mitt hår är ofärgat, och mörkblont i färgen. Jag får fina naturliga slingor på sommaren. Jag undrar om det finns någon lätt toning eller liknande som man kan lägga i obehandlat hår för att bara förstärka den naturliga hårfärgen? Liksom få lite mer glans och kanske ta fram det guld/blonda som finns där, men som lätt försvinner på vintern?

  Tack på förhand!! :)

  • Hej Anna! Ja det finns lätttoningar som bara ger en annan ton och glans. T ex Wella color fresh i färgen 8/03 skulle ge en varm ton till ditt hår. Den ljusar inte upp så du får inte det solblekta som du får på sommaren, vill du få fram det finns det toningar/färg du kan göra hos frisören. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.