Semester

7ea2d3f4a7612ed8bd39638695718071Bild härifrån

Jag har haft semester en vecka nu och ska vara ledig två veckor till, otroligt lyxigt.

Jag hade tänkt blogga lite men jag har varken haft ork eller lust. Ibland är det så skönt att bara vara ledig och inte göra någonting alls.

Jag går såklart in här ibland och svarar på era kommentarer och mail så fort jag hinner. Det är jätteroligt att ni ställer frågor och hittar hit fast jag har varit så dålig på att uppdatera.

Hoppas ni också njuter av lite härlig ledighet i det här underbara vädret så hörs vi i början av augusti med ny energi och peppade till 100 på en härlig höst!

2 thoughts on “Semester

 1. Hej din blogg är verkligen super å ditt namn är awesome haha en Sandra själv här men har varit in här flera gånger när de är något jag funderar över å är lite osäker på vad jag ska göra men denna gången så kände jag inte att jag riktigt fann svaret på de jag undrade över så jag får helt enkelt ställa min egna fråga till dig.

  Nu är det så att jag är i dagsläget är en kallare ljusblond vilket är precis det jag vill ha men jag har varit sugen på att göra en kall ombre å mitt redan blonda är jag nöjd med som sagt men hade velat ha en ljusbrun alternativt mörkare blond mot de kalla askiga hållet å då undrar jag om du har något tips på vad jag ska använda mig av för att få det så.

  Kan säga att jag går dessvärre inte till frisörer iaf inte här vart jag bor har varit allt för många gånger till frissan och gått hem helt totalt missnöjd så man har ingen lust att kasta ut massa pengar på att gå hem missnöjd å sen kasta ut ännu mer pengar på att försöka fixa de å jag har inte möjligheten att resa riket runt för att fixa mitt hår så jag gör alltid mitt hår själv numera så vore verkligen super om du kunde hjälpa mig jag har mixtrat väldigt mycket med mitt hår själv så är inte helt okunnig längre men just i detta läget känner jag mig rätt osäker å ber därför om hjälp.

  Tack :)

  • Hej! Vad kul att du gillar min blogg och väldigt snyggt namn :)

   Jag skulle rekommendera en mörkblond färg närmast botten och ca fem centimeter ner, den kammar du sedan ut i slutet av verkningstiden ner på det blonda för att få en snygg och mjuk övergång. Exakt vilken färg du ska ta är svårt att tipsa om men en 6:a i ljusheteläge kan vara lagom och en kall en neutral ton (tänk bara på att den kan slå åt det gröna gråa på det blonda, är det riktigt ljust behövs det en färg med värme i och en förpigmentering kan behövas). Jag rekommenderar egentligen att du gör det hos en frisör.
   Stort lycka till och trevlig sommar :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.