6 thoughts on “Solkysst look

  1. Hej! Jag funderar på att köpa en revlon färgbomb, vet dock inte vilken färg jag ska ha. Funderar mellan Light beige och White platinum . Jag har mellanblont hår och vill ha de mer åt de beigea hållet samt ta bort orange/gula toner. Men varför jag funderar på white plantium är för jag tänkte om de kanske kan göra håret ljusare, går det? Hoppas på ett svar!

        • Den innehåller guld så den ger ett varmare resultat! Är ditt hår naturligt mellanblont eller är det färgat/blekt? Är det helt ofärgat tar nämligen inte färginpackningen på håret. Det är svårt att råda dig vilken produkt som passar ditt hår eftersom jag inte vet exakt hur ditt hår ser ut. Det bästa är om du går till en frisör som säljer mycket produkter så du får tips och råd där vilken som passar dig bäst :)

  2. Aha okej! Mitt hår är färgat. gjorde massa slingor och sen en nyansering för att få de lite varmare för några veckor sen. Då kanske light beige passar mig bra för att behålla den varma färgen? Ja jag förstår de, men tack så mycket för svaren ändå :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.