Sola med smink

Hej! å tack för en super bra blogg :-)

Jag har jättestora problem med min hy jag har mycket finnar och så har jag lite gamla ärr kvar efter att jag hade svår acne för några år sedan. Jag går aldrig utan smink o nu när det börjar bli sommar undrar jag om det går att ha smink även i solen? Går det att sola med smink också? 

Hoppas du svarar skulle göra mig så glad :-)

Hej!

Huden mår allra bäst av att vara utan smink i solen. Men det finns vissa produkter som är till för att användas i solen. Mineralfoundation är tex en lätt produkt som går bra att ha i solen ( tex Id.minerals). Det finns även lättare foundation som innehåller spf som funkar bra i solen. Tänk på att lägga det jämnt bara så din hy inte blir fläckig.

Sen mår huden väldigt bra av solens strålar (i lagom dos) så sola utan smink ibland så kommer din hy bli klarare och finare.

Hoppas det gav svar på din fråga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.