Skönhetstips till bröllopet

c161f5718015969f8159f173c3e86b3e

Vad jag förstår är det fler en jag som ska gifta sig i sommar! Här kommer lite skönhetstips inför din stora dag: 

– Har du tänkt att göra en spray tan inför din bröllopsdag, prova det en gång någon månad innan. Då ser du om det blir rätt färg och det blir jämnt! Blir du inte nöjd hinner det gå bort till bröllopet. Blir det bra kan du också känna dig trygg när du gör det 2:a gången innan bröllopet.

– Tänk på att vara försiktig i solen! Det är inte roligt med bränd hud som flagnar. Tänk också på hur din klänning ser ut, är den t ex djup i ryggen är det inte snyggt med linjer från linne eller bikini. 

– Ansiktsbehandling är bra att göra och framförallt är peeling bra innan bröllopsdagen. Har du torra fläckar i ansiktet så blir inte makeupen jämn och fin. Så peela dig dagen innan och få in som vana att peela en gång i veckan redan nu.

Börja inte med några nya produkter samma vecka eller samma dag som ditt bröllop. Det är ju inget roligt om du får utslag eller det kliar på kroppen. Håll dig till dina vanliga produkter som du vet att din hud tål.

– Om du måste klippa dig innan bröllopet gör det ca en månad innan så det inte är för nyklippt. Det är nämligen svårt att jobba med ett nyklippt hår om du ska göra en uppsättning.

Färga det ca en vecka innan. Då är det fortfarande snyggt och du har inte fått någon utväxt men du slipper färgfläckar på huden och i hårbotten. Blir det något missöde hinner du också fixa i ordning det innan.

– Färga ögonbrynen några dagar innan så lite av färgen hinner gå bort. Framförallt det på huden så det ser naturligt. Plocka ögonbrynen dagen innan så hinner svullnaden gå ner.

– Tvätta håret dagen innan. Ett helt nytvättat hår är jättesvårt att jobba med så tvätta det dagen innan så blir frisören glad.

Bra att ha under bröllopsdagen:

Mini hårspray, hårnålar, läppglans och puder.

Lycka till!

2 thoughts on “Skönhetstips till bröllopet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.