Sista minuten

 

Redken Extreme X-Mas Box /  Babyfoot Foot Spa  /Make Up Store Eyes Kit X-mas 2014 / Maria Nila Luminous Colour Box / thebalm AutoBalm California /  Rituals Time Out Small Sakura Gift Set / Anastasia Maya Mia Palette

Är ni precis som jag ute i sista minuten med julklapparna men drar er för att trängas på stan är det faktiskt inte försent att beställa på nätet! Idag erbjuder Bangerhead  snabbfrakt för 0 kr och på Lyko kan du välja prioriterad frakt för 29 kr.

 

6 thoughts on “Sista minuten

 1. Hej, jag har använt mig av Wellas Colour Fresh ett tag som jag tycker fungerar toppen för utväxter och i väntan på att en blekning ska växa ut tex. Gillar att den sitter hyffsat ok men att det ändå inte är hela världen om man testar någon färg som inte känns helt rätt få den ändå går ut och mildras relativt fort. Undrar nu vad skillnaden på Colour Touch?

  • Hej, Color Touch är en intensivtoning vilket egentligen är en mild färg. Den sätter sig bättre på ofärgat hår en vad color fresh gör men den tvättas inte ur på samma sätt! Hoppas det gav svar på din fråga :)

 2. Hej.
  Jag undrar om du har några tips på riktigt bra schampon och balsam som gör håret fluffigare? Jag har ganska tjockt hår och inte färgat hår Menné dom senaste veckorna har det blivit mycket tunnare och plattare känns det som. Mitt hår är även väldigt elektriskt men det blir det alltid på höst och vinter. Pågrund av att det är så fuktigt och torrt. Men iallafall så undrar jag om du har några tips på riktigt bra schampon som ger volym.

  • Hej Alva, jag gillar Davines Naturaltech Replumping schampo även balsamet är riktigt bra. Du hittar Davines hos vissa frisörer t ex min salong på Riddargatan 25 om du bor i Stockholm. Annars tror jag att Bangerhead.se har Davines.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.