4 thoughts on “Rundborste

  1. Hej!
    Jag har blekt mitt hår i 7 år nu, alltså platinablont. Har alltid gjort det på salong, men jag tycker det verkar som att många gör det hemma, så jag tänkte att det kanske vore värt att testa, men jag är rädd att håret ska gå av eller bli orange.. Just nu har jag värsta utväxten och det är råttfärgat. Hur ska jag göra och vad ska jag köpa? Har läst att många använder MOOD ultrablond + silverschampoo. Tror du det kan funka? :) och isåfall, hur länge ska jag låta det sitta kvar i håret innan jag sköljer ur det?

    • Hej! Är du inte så mörk så tror jag att det skulle funka. Tyvärr kan det lätt bli åt det gula hållet om man är mörk och färgar hemma. Jag är ingen expert på hemma färger så jag kan tyvärr inte tipsa dig om vilka färger som är bra men jag har också hört bra om Mood. Du kan läsa på förpackningen hur länge som det ska vara i men hellre för länge en för kort tid. Lycka till!

    • En kall röd färg är rött med blått i sig. Alltså t ex mahogney. Om du har svart måste du först avfärga det och sedan färga det rött. Avfärgning är knepigt så bäst är om du går till en frisör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.