4 thoughts on “Inspiration, Rosé Gold Blonde

  1. Hej! Jag har varit blond hela mitt liv men senate åren fått metaller i håret som gjort det gult/grönt. Anvönt askorbinsyra och silvershampo för att få bort det. För några veckorsedan blev mitt hår dock rött/orangeat, troligen missfärjat av blekningsmedel i silvershampot…. Nu har jag tonat håret mörkt för att bli av med den röda färjen men jag trivs inte alls som brunett. Tror du det fins någon möjlighet för mig att bli blond igen fast utan de röda/orangea tonerna? Går det inte att avfärja håret? Är desperat. Tack på förhand!

    • Hej Klara! Jag tror inte det kan ha blivit missfärgat av silverschampot, finns ju inget blekningsmedel i det.. Om det blev rött/orange låter det som du fått järn i håret, så kanske har du det i vattnet? Först o främst måste du bli av med alla metaller i håret sen kan man göra en avfärgning och sedan färga in det i den blonda nyans du önskar. Men du måste säga till din frisör att du har metaller i vattnet så du blir av med det innan det färgas.

      Lycka till!

    • Oj vad konstigt, askorbinsyra kan man använda för att ta bort metaller som fastnat i håret det är c-vitaminet som tar bort det. Det måste ju blivit någon reaktion att det tog fram järnet som fanns i ditt hår. Varför hade du i askorbinsyra i håret? Var det metaller i ditt hår?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.