Rosa toppar

Hej!

Jag ska försöka få mitt hår någon slags ljusblond för att sedan färga topparna rosa (Manic Panic hårfärg Hair colour amplified – Cotton Candy Pink).
Just nu har jag gulaktigt hår efter att jag var brunhårig i våras & avfärgade det i juni. Sedan dess har jag inte gjort något med håret och det har blekts av solen. Eftersom jag inte gjort något sedan i juni har jag en 3-4 cm lång mörkblond utväxt också.
Jag hade tänkt bleka hela håret men har hört att det är bättre att bleka slingor… Är inte utväxten kvar då? Eller ska man slinga flera gånger tills man har blekt i princip hela håret? Blir inte det samma sak som att bleka hela från början då?
Jag har också bra kvalité på håret just nu, så tror inte det skulle vara så fruktansvärt att bleka hela även om det sliter mycket..
//Sanna
.
Hej!
.
För att få håret riktigt rosa behöver det vara nästan vitt. Är det lite gult kvar slår det över i apirkos/orange. För att få det snyggast tycker jag du ska bleka hela håret och sedan lägga i en sval blond nyans. Det kan vara värt att gå till frisören för det är svårt att få det snyggt själv. Sedan när du fått en snygg blond nyans är det lättare att underhålla utväxten själv.
.
Hoppas det gav svar på din fråga!
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.