Rosa + guld

pink + gold

Jag har aldrig varit jätteintresserad av naglar. Jag har alltid tyckt om välvårdade fina naglar såklart men det är med mönster och lösnaglar har inte varit något för mig. Jag gillar korta naglar i en färg! Fejk naglar med fransk manikyr eller nageldekorationer är det värsta jag vet. Men när det är gjort stilfullt som här med den snygga kombinationen bubbelgumsrosa och guld då kan jag inte annat en gilla det! Dessutom är naglarna i perfekt längd.

6 thoughts on “Rosa + guld

 1. Hej! Jag har en fråga angående ögonfransböjaren.. När jag böjer mina fransar så blir de bra direkt efter, men kort därefter blir dom som vanligt igen.. Jag funderar på att köpa en ny böjare snart, för den jag har nu är gammal och misstänker att det kan vara en del av problemet. Men skulle du kunna ge några tips på bra ögonfransböjare och vilken teknik man ska använda?

  Tack för en väldigt bra och framförallt inspirerande blog! Kram

  • Hej Sara! Använder du mascara? Utan mascara ramlar de ner efter ett tag hur bra ögonfransböjare man en har. Jag har en från h&m som jag tycker är bra, tycker de skiljer sig väldigt lite åt så jag brukar köpa budget. Ett tips till är att använda vattenfast mascara då håller sig fransarna böjda hela dagen.

   Lycka till!

 2. Hej, jag måste säga att jag inspireras och uppskattar din blogg väldigt mycket! Är en person som älskar att experimentera med mitt utseende så bloggen faller mig på så sätt väldigt bra i smaken. Jag undrar om du skulle kunna publicera alla källor du själv inspireras av och lånar alla ursnygga bilder ifrån. Kram för den bra smaken och ”keep on going” tjejen! :D

  • Hej Lisa!

   Tack vad glad jag blir att du gillar min blogg :)

   Jag försöker länka alla bilder men ibland kan det vara omöjligt att hitta källan. Bilderna som jag inte länkar till hittar du på min pinterest. Sandra Stjerna heter jag där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.