Röd/lila ton

Det röd/lila, vinröda och djupt plommon röda håret är hetare en någonsin nu i höst och vinter. Kombinera den gärna ihop med en ombré och gör den mörkare mot botten. Bilderna nedan är inspiration jag hittat från Pinterest, ni känner säkert igen Molly Sanden, jag älskade hennes lila/röda ton som hon hade förut. Jag älskar den sista bilden också som går åt cerise rosa. Hoppas ni får lite inspiration i höstmörkret!

b4858b222f31ce65fc94acd0c26728a2250605e900cd372b58b5c20c742e0f807d8f867c0a4cb9205258113ecad2f1c5Red-Purple-Ombre-Hair-Color-Idea-for-dark-hair.-new-choice-of-dye-purple-hair ceed0db308d07bc472722be432b12aae pink-ombre-hair-color

2 thoughts on “Röd/lila ton

  1. Hej! Om en vecka åker jag till thailand och blir där ca 3 månader, och är medveten om att mitt hår kommer slitas och blekas nå otroligt. Jag är ljusblond med en mörkare botten, och just nu tycker jag att mitt hår är alldeles för varmt och skiftar lite i gula och orangea färger (absolut inte jättemycket). Jag har laddat upp resan med Redkens all soft serie, extreme serie, redkens anti-snap, redkens frizzbalsam, Lanza Serum och maria nilas pearl silver inpackning. Men jag känner mig inte riktigt nöjd med mitt hår nu innan jag åker, och skulle gärna vilja få in en kallare nyans i det. Jag vill absolut inte färga det, men jag har läst lite om Wella Color fresh toningar och undrar om det är något som skulle passa mig? Isåfall vilken färg tror du för att få en kallare nyans på hela mitt hår (är mest min varma hårbotten jag vill få ner kallare i tonen). Och är det någon av mina hårprodukter jag borde lämna hemma, eller är det en bra blandning av produkter när man ska vista sig i utlandet? SÅ TACKSAM FÖR SVAR!! :)

    • Hej Jennifer! Det låter som du har förberett dig väl, helst ska du ta med alla produkterna det känns som man inte kan ha för mycket vårdande produkter när man är i väg på solsemester :). Ska du lämna några hemma skulle jag kanske lämna extreme serien och satsa bara på All soft (den ger mer fukt och reder ut håret bättre), Anti- snap är dupera bra och funkar som ett serum också. Frizzbalsam kan behövas om ditt hår är väldigt frizzigt och en silver inpackning är jättebra att ha för att få en kallare ton på håret, speciellt om det blir solblekt.

      Att bli av med varma toner kan vara knepigt, är det bara botten skulle jag rekommendera Wellas 8/81 men om den kommer ut på dina ljusa toppar kan den slå över i grått så jag skulle vara försiktig! Det bästa är om du kan gå till en frisör och fixa färgen och sedan försöka skydda det mot solen så mycket som möjligt :).

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.