Recension, UNE Lip-toned colour L09

”UNE är ett franskt makeupmärke som satsar på miljövänlig packning och formula. Inga ingredienser kommer från djurriket och majoriteten av produkterna är certifierade av ECOCERT. Produkterna är designade för den moderna kvinnan och är praktiska, lätta att ta med sig och enkla att använda.”

”Ett läppstift som vårdar, återfuktar och mjukgör läpparna i upp till 4 timmar med en semi-transparent effekt. Ger en behaglig silkeslen känsla. Certifierat av Ecocert.”

Information från Beauty The You Way

IMG_7100Jag har testat färgen L09 som är en brunröd ton. IMG_7101 IMG_7102

+ Läppbalsam känslan, jag älskar den krämiga lena känslan som läpparna får precis som från ett läppbalsam och det känns verkligen vårdande.

+ ECOCERT, det känns väldigt viktigt att inga ingredienserna kommer från djurriket och att UNE har ett bra miljötänk 2014.

+ Även en liten mängd ger väldigt mycket färg och det går med fördel att blanda ut det lite med ett ofärgat läppcerat om man vill ha en mer skir känsla.

– Lite svårt att applicera. Nu har jag testat en av deras mörkaste toner och då blir det såklart svårare att få det snyggt. Eftersom det är ett väldigt krämigt läppstift har det lite svårt att hålla sig helt på plats och glider gärna iväg.

– Torr känsla efter ett tag. Nu har jag väldigt torra läppar men eftersom det ska mjukgöra läpparna upptill 4 timmar tycker jag inte riktigt det håller måttet. Men om man jämför med många andra läppstift är det här helt klart krämigare.

Betyg 4/5

Läppstiftet kostar 159 kr här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.