Recension, Maybeauty Face Mask

intro-mask

 

 

20150923_104841Vad gör ansiktsmasken?

  • Tar bort pormaskar
  • Motverkar orenheter
  • Tar bort olja i fet hy
  • Tar bort död hud

Så fungerar det:

  1. Applicera masken över ansiktet
  2. Låt masken torka i 30-45 minuter tills den stelnat
  3. Ta av masken och se orenheter som tas bort
  4. Känn hur ren och fräsch din hud blir

Så här tyckte jag:

Aj är min första reaktion, det känns ordentligt att dra av masken på mig! Förmodligen för att jag har så många småfjun i ansiktet, men vilken känsla efteråt! Huden känns så ren och man ser på masken att den fått med många döda hudceller (och hår;)). Jag alltid haft problem med oren hy och redan efter jag provat masken första gången kändes min hud bättre, jag tycker jag har fått mycket mindre orenheter efter att ha använt den ca 1 gång i veckan nu ett tag.

Mitt tips är att man verkligen undviker områdena nära hårfästet för den fastnar ordentligt i håren och det gör som sagt ont, blir ju som en vaxning. Det går såklart att skölja bort masken med vatten om den fastnat i hår och det gör för ont att dra av den.

Mitt betyg blir 5/5, jag gillar verkligen när man märker att en produkt ger resultat och att det händer något, trots lite smärta blir det toppbetyg.

Är ni sugna att prova masken får ni just nu 30% rabatt med koden frisorenfacemask30 här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.