Recension, GAMA Starlight Platinum

fee_786_587_png

Pris 899 kr här

Om produkten:

”Plattång med revolutionerande IHT-teknologi (Instant Heat Technology). Tack vare ultrakraftfulla keramiska uppvärmningsdelar når plattorna omedelbart en ideal arbetstemperatur. Värmen sprids jämt över plattans yta och håret blir långvarigt och perfekt plattat från rot till topp. Starlight går att ställa in på 160-230°C och har ett roterande kabelfäste.”

Vad jag tycker:

Jag älskar Gamas plattänger och jag har använt deras CP1 riktigt länge, den klassiska med det bra priset. Jag måste säga att den här är lite bättre, den är lättare att platta med och vill man göra lockar är den här bättre (bäst är med locktång tycker jag, plattångs lockar blir inte lika snygga och hållbara). Den glider liksom bättre och sen går den ju att ställa in temperaturen på, det är verkligen en stort plus. Det är annars lätt att man plattar sönder tunna fina hår och helt enkelt bränner dem. Har man riktigt fina tunna strån räcker det gott med 180 grader.

Mitt betyg blir 4,5/5

Framförallt är det väldigt mycket plattång för pengarna vilket jag tycker gäller på alla Gamas plattänger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.