Recension, GA.MA IHT Tournaline

9a61bd833244bc4d_orgb7f847b10314c6ba_org

Pris: 849 kr här

Jag har fått möjligheten att testa en ny plattång från GA.MA, . Jag har alltid använd GA.MAs klassiska CP1, jag tror jag köpte min första när jag var 16 och den höll i 12 år och då köpte jag en likadan som jag fortfarande använder. Den här ska vara snabbare att värma upp och skonsammare mot håret. Den nya teknologin gör att värmen fördelas snabbt och jämnt, det går dessutom att justera värmen från 140-230 grader. Har man fint skandinaviskt hår räcker det oftast med 140 grader för att få det rakt och man slipper onödig slitage. Den har dessutom en minnesfunktion så den kommer ihåg vilken temperatur du hade sist. 

Den är väldigt smidig att jobba med  och mycket lättare att göra lockar med en min gamla plattång. Eftersom håret glider så smidigt mellan plattorna fastnar man inte när man gör lockarna utan den glider väldigt smidigt och lockarna blir perfekta varje gång. Jag har inte hittat något negativt en med den, nu har jag använt den en månad nästan varje dag. Jag har testat den både på mitt egna tunna fina hår och lockigt grovt hår, den funkar lika bra på båda. Priset är också ett stort plus eftersom den är mycket mer prisvärd en t ex GHD som jag inte alls gillar. 

Betyg:5/5

Har som sagt inte hittat något minus än, en plattång som jag rekommenderar till alla hårtyper! 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.