Recension, Bare Minerals Pure Brightening Serum Foundation

IMG_7050

IMG_7052IMG_7054

Pris: 389 kr här

”BareSkin Pure Brightening Serum Foundation är en ultratunn, silkeslen foundation som förvandlar, mjukgör och jämnar ut din hudton.
Fullproppad med stamceller från syren och vitamin C som ger en jämnare hudton med lyster.
Fysikaliskt solfilter SPF 20.”

Så här tycker jag:

Att huden blir silkeslen stämmer verkligen, den passar mig perfekt som just nu har torr vinterhy då den också återfuktar ordentligt. Det jag var rädd för var hållbarheten men den har hållit förvånansvärt bra! Använder man borsten som hör till är det en väldigt dryg foundation som är lätt att få jämn, det går att använda den utan pensel men jag tycker man får använda lite mer foundation då och den blir inte lika jämn. Har man lite fetare hy blir den lätt lite glansig efter ett tag och borde kompletteras med ett puder. Jag har inte använt något puder alls och som jag skrev ovan håller den bra ändå! Jag gillar också när man har lite glans i hyn så det inte blir allt för matt men det är ju en smaksak. Den är väldigt lätt att tvätta bort och den känns verkligen lätt på huden, inte tilltäppande på något sätt.

Betyg

4,5/5

Den får nästan fullpott och är min nya favorit till vardags, hållbarheten är bra men inte perfekt. Det som är viktigt är att man skakar den ordentligt så att serumet blandas med foundationen ordentligt annars kan man uppleva den väldigt oljig. Ett minus var att min läckte lite förmodligen hade jag slarvat med locket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.