Räddningen för vinterhänder

TBDbestscrubJag antar att det inte bara är jag som har torra tråkiga händer så här års, speciellt nu när det har blivit minusgrader i nästan hela Sverige! Jag brukar alltid göra min egen peeling till händerna, jag blandar socker med någon olja jag har hemma oftast blir det olivolja men mandelolja brukar jag också använda. Jag såg ett tips på The Beauty Department med socket, citron, koksolja och arganolja. Det ska jag testa nästa gång!

 

One thought on “Räddningen för vinterhänder

  1. Hej!
    I höstas färgade jag mitt mörkblonda hår på salong till en chokladbrun färg, jag var jättenöjd! Men så småningom började den mörkblonda/råttfärgade utväxten komma och jag köpte hemma-toning och färgade med hemma i något mörkade nyans. I julas tonade jag håret ännu en gång men denna gång gick jag mot lite mer mahognyfärgat då jag använde mig av denna färg; Lóreal casting creme gloss 454. Blev nöjd med resultatet då jag fick en mörkbrun färg men lite mer åt det röda hållet och lite kopparstänk. Men nu när jag tvättat håret och toningen börjar gå ur samt att mitt hår som växer som ogräs, börjar få utväxt igen, så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag skulle vilja gå mot det ljusbruna hållet nu till våren och sommaren, och samtidigt få så nära min riktiga hårfärg som möjligt, men jag vet ej hur jag ska gå till väga när jag har de här kopparsnyanserna i håret. Såfort jag tvättat håret tycker jag att det ser en aning oranget ut på hjässan. Jag vill ej gå till frisören för känner att jag inte riktigt kan lägga pengar på det just nu.
    Men hur tycker du att man kan göra? Ska man köpa en ljusare toning eller en typ chokladbrun färg och sedan slinga håret längre fram eller hur?!
    Jättetacksam för svar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.