2 thoughts on “På min önskelista

  1. Hej. Jag skulle vilja ha hjälp att veta vilka produkter jag skall ha med mitt hår. kanske svårt att veta när du inte ser håret men det är fett och ser smutsigt ut dagen efter jag har duschat, har kluvna hårtoppar och slitet, torrt och tunt. Ska vilja det blir längre och inte så slitet som det är. Funderade på redken mörkblå flaska något anti… om den skulle vara bra eller om det är shampo som är problemet.

    Tack för svar.

    • Hej, Ja Redkens Anti-snap tror jag skulle passa ditt hår väldigt bra. Den stärker ju håret och gör det mer hållbart! Bäst resultat blir det om du använder schampo o balsam också från Extreme serien. För din feta hårbotten har Davines ett bra schampo som heter Purifying du hittar det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.