Orange rött

Hej!!

Jag älskar dessa nyanser av rött som går lite mer mot orange och gärna me lite ljusa slingor i som på bild nr 2.
Men hur svårt skulle de va att få till sån här färg om man i utgångsläget är blond? Och hur sitter de eller kan man lätt tona hemma själv mellan
frisörbesöken? Och slutligen hur funkar de om man skulle vilja gå tillbaka till bondin igen sen?

För övrigt tack för en nyuptäckt superblogg där man lär sig massor =)

Mvh Åsa

Hej!

Att gå från blond till koppar rött är inga problem. Det som är svårt är att få till ljusa slingor i då kan du behöva gå till en frisör som hjälper dig. Tyvärr känner jag inte till färgerna som man kan köpa i butik men Wella har bra hemma toningar som du kan köpa på nätet eller hos frisören. Color touch heter dom. Sen kan du behöva bättra på färgen ganska mycket i början så jag tycker du ska investera i en färginpackning. Revlon har en bra som heter nutri color creme. Färgen 400 ger en snygg orange ton åt håret.
Tyvärr är det svårt att få ur den röda färgen om du vill bli blond igen. Men inte omöjligt, var bara medveten om att det kan ta ett tag.
Hoppas det gav svar på dina frågor :-)

2 thoughts on “Orange rött

  1. Hej! Även jag är inne på idén att färga håret orange :)
    Det jag undrar om det räcker att använda sig av förgbomben revlon 400 för att få ett resultat? Jag är i nuläget cendréblond med lite ljusare inslag i lugg och toppar.
    Hälsningar/ Karin

    • Hej Karin! Det kan fundera bra med bara färgbomben. Har du färgat håret ljust eller är det din naturliga färg? Är det din naturliga färg kommer inte färgbomben att ta så mycket. Du kan alltså behöva färga det först i en koppar/orange färg och sedan kan du använda 400 för att förstärka och underhålla färgen.

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.