Olaplex färgning

I veckan provade jag Olaplex på den här tjejen nedan. Hon har gjort en heldel med sitt hår, det har varit blont, rött, koppar, blont, brunt och sen har hon blekt upp det några gånger efter det. Hur det såg ut innan ser ni alltså nedan, väldigt fin varm ton men ca 20 cm längst ner var mer gult/orange efter alla färgningar. Det var dessutom väldigt slitet, egentligen hade jag inte vågat bleka upp det men hon ville ställa upp som min modell och jag la därför blekning i stora delar av hennes hår.

bild 3

Resultatet ser ni här nedan, visst var det fortfarande lite torra toppar men det kändes faktiskt bättre en innan vi färgade. Då la jag alltså blekning på hennes slitna längder och ändå är resultatet att håret har bättre kvalité efteråt. Helt otroligt att det finns en produkt som kan göra underverk för slitna hår, Olaplex håller verkligen vad den lovar! Jag gjorde också en nyansering på hela hennes hår för att få en kallare blond ton. Resultatet tycker jag är fantastiskt och jag hade inte vågat ljusa upp henne så här mycket utan Olaplex.

bild 2

Eftersom jag ville se resultatet av Olaplex har jag inte haft i några stylingprodukter och bara fönat hennes hår lätt med fön, hon har lite självfall och friss i håret naturligt.

2 thoughts on “Olaplex färgning

  1. Hej
    Jag är också frisör men ny i branschen. har jobbat i 3år, jag undrar om du har tips på hur man kan nå bästa resultat när man ska gå från mörk till ljus. avfärgnings tips och infärgnings tips?? Sedan undrar jag vilka färg märke rekomenderar du att jobba med? själv så jobbar jag med schwarzkopf och revlon. Men skulle vilja ha tips på färgmärken som är lätt och arbeta med för att uppnå kallresultat och för att få bort orange/gult pigmentet :)

    Tack i förhand
    Blir tacksam om du kan svara på mitt email som jag lämna
    Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.