Nyårs makeup i guld

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köra på silver eller guld.. Något utav det blir det i alla fall. Här har jag lagt två skuggor från Makeupstore,  Carat och Choco d´or. Blandar man den lösa skuggan med Mixing liquid (också från Makeupstore) får man en mer metallisk känsla och mer färg.

Här har jag också blandr egen glitter eyeliner med hjälp av Mixing liquid och glitter i guld.

 

4 thoughts on “Nyårs makeup i guld

 1. Hejsan! Jag tänkte fråga vad är det du tycker man bör tänka på när man färgar håret blont? T.ex. om man borde sminka sig lite lättare eller ljusa upp ögonbrynen osv?
  Sedan vad har du för tips inför sommaren ÄVEN om det är skit långt kvar :P t.ex. så blir det ju mkt bad och så under sommaren och man orkar ju inte alltid bära med sig massa hårprodukter för att underhålla håret när man helatiden badar i havet och i sjöar. Tips på hur man kan göra? Så man slipper ha en risbuske på huvudet under sommartiderna
  Underbar blogg!
  /veronica

  • Hej Veronica! Kul att du gillar min blogg :-D

   Jag tycker att det kan vara väldigt snyggt med t ex sotade ögon och markerade bryn även som blond. Så nej jag tycker inte man behöver sminka sig lättare-1 Man kan faktiskt behöva lite mer smink om man färgar håret blont eftersom ljust hår lätt kan ta bort dragen.

   Ja visst är det för långt kvar till sommaren!! Men självklart kan jag ge lite tips ändå. Framför allt är det bra att sköta om håret med inpackningar under sommaren. Håret blir väldigt torrt av sol och salta bad. Orkar du ta med en inpackning till stranden är det super bra att ha i håret mellan du badar. Ta gärna lite i topparna när du badat färdigt också. Jag brukar oftast sätta upp håret på sommaren för det är inte alltid så lätt att få det snyggt efter att man badat. Men en fläta eller en hög knut är väldigt snyggt!

   Hoppas det gav dig lite tips nu!

   Kram Sandra

 2. Hallå där :D vilken toppenblogg du har!
  Jag har precis införskaffat mig redkens extreme serie dvs, shampo och balsam, plus inpackningen på burk och sedan cat treatment flaskan.

  Så nu undrar jag hur jag ska använda dessa produkter i förhållande till varandra? T.ex. kan man ha burk inpackningen i håret efter man behandlat de med cat treatment? Eller hur ska man balansera det hela? För jag försöker tvätta håret högst två gånger i veckan, och tänkte om du kunde ge mig ett litet rutin tips

  Önskar god fortsättning!

  Kram /Marie

 3. Hej Marie!

  Tack! Jag tycker du kan använda dina produkter så här för bästa resultat:

  Tvätta först håret med scampot, krama ur överflödigt vatten och applicera CAT i hela håret och låt verka i 3-5 min. Skölj och applicera balsamet. Inpackningen tycker jag du kan använda varannan gång du tvättar håret eller om du orkar varje gång. Applicera den i så fall efter CAT och innan balsamet. Du får se lite hur ditt hår känns är det väldigt skadat kan du använda inpackningen ofta men om det börjar kännas okej kan du använda inpackningen bara någon gång ibland.

  Lycka till och god fortsättning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.