Läsarfråga, Naturlig blond nyans

b83c9ec0d34669bc5f25d129d554a4db

Hejsan.
Jag har ett ljusblont hår som är slingat i olika blonda nyanser, några har dock blivit för ljusa och känns vita. Min naturliga hårfärg är den typiska tråkiga råttfärgen.
Men jag skulle vilja ha en mer ”naturlig” blond nyans som varken är för varm eller för kall, utan någonting som ”jämnar ut” hårfärgen en aning. Jag har Revlon’s färginpackning för platinahår men den gör ju håret ännu kallare och jag är ute efter en naturligare nyans. Finns det något jag kan göra hemma, någon annan färginpackning.

Har du någon att rekommendera? :)

Hej!

Jag tycker du ska prova en lätt toning från Wella color fresh t ex en färg som heter 10/36  som ger en mer naturlig ton till slingorna, vill du dämpa dem ännu mer har de en färg som heter 8/0. Du kan även blanda de två och prova dig fram. Verkningstiden är 5-20 min beroende på hur stor effekt du vill ha.
Hoppas det gav svar på din fråga och stort lycka till :)

 

4 thoughts on “Läsarfråga, Naturlig blond nyans

 1. Hej!
  Jag har haft väldigt stor problem med mitt hår dom senaste sju åren (jag är 20 år idag) och jag hoppas verkligen att du kan hjälpa mig. Jag har långt, blondt hår som växer som ogräs och blir extremt fett bara dygnet efter jag tvättat det, det ligger dessutom helt platt mot huvudet. Har provat de flesta dyra hårvårdsmärken så som redken, moroccan oil och använder just nu Maria nila men det finns verkligen ingenting som hjälper mot min feta hårbotten eller som ger mig lite volym. Jag tvättar håret max två gånger i veckan och har alltid gjort så länge jag kan minnas och är väldigt varsam med håret. Just nu funderar jag på att köpa Kevin murphys volym serie i hopp om att få lite volym i det och kanske minska det feta, tror du det skulle vara något eller rekommenderar du någon annan serie?

  • Hej Olivia! Om du har problem med fet hårbotten är Davines Balancing shampoo det bästa! Den balanserar hårbotten och återställer balansen. Lycka till :)

 2. Hej!

  Jag har tjockt,vågigt mellanbrunt hår och jag har under en längre tid varit sugen på att slinga det mörkare. Jag tänker mig en varmare färg då jag vill få mitt hår lite ”varmare” i tonen eftersom det är kalltonat nu. Jag har aldrig tidigare färgat håret och undrar därför om råd vilka toner som skulle passa och om det här med kalltonat och varmtonat går ihop i slingning, eller om du tror att det kommer att bli för rörigt?

  Mvh,
  Johanna

  • Hej Johanna! Jag tror det blir jättefint med slingor i en varmare mörkare färg. Slingor är ju perfekt eftersom det inte blir någon direkt utväxt så du slipper underhålla det om du inte vill. Kallt och varmt är väldigt snyggt tillsammans det kommer inte bli rörigt :). Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.