2 thoughts on “Mint, grått och gult

  1. Hej Sandra! Jag tänkte fråga dig en snabb sak, jag har ljust/mellanbrunt färgat hår. Im jag tar en wella color fresh som är mycket mörkare. Mer mörkbrun. Den kommer väl så småningom tvättas ur helt? I alla fall under sommaren? För jag är så extremt ombytlig o kan aldrig hålla mig till en färg så jag försöker undvika permanenta hårfärger. Vet du någon liknande toningsaktig produkt man kan använda som tvättas ur ”fort”? Följer din blogg varje dag och tar åt mig alla dina inspirerande ideer! Bästa bloggen.

    / camilla

    • Hej Camilla! Ja i ditt fall tror jag den kommer tvättas ur helt. Goldwell har en skumtoning också som fungerar likadant.

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.