2 thoughts on “Mina jobb på Instagram

  1. Hej! Jag har tunt mellanblont hår som är ganska slitet i längderna eftersom jag inte har klippt det på 9,5 månader. Jag har använt anti breakage serien från loreal som limmar ihop mina split ends i någon dag men sen delar hårstråna på sig igen. Nu tänker jag klippa mig och vill ha bra produkter för att förebygga slitna toppar direkt när det är nyklippt.
    Du tipsar ofta om Redken extreme serie. Är det något för mig?
    Tack för en jätte härlig och inspirerande blogg!

    • Hej Hedda! Toppar som har delat på sig kan man tyvärr inte göra något åt utan då är det bara att klippa bort precis som du tänkt! Om du vill undvika att toppar delar sig och går av i framtiden kan du prova Redkens Anti snap, det är en stärkande leave in produkt som hindrar håret att brytas av. Hela Extreme serien är bra men den är ju framförallt för preparerat och skadat hår. Att klippa sig regelbundet är det bästa för att undvika kluvna toppar, var 2-3e månad ungefär kan vara lagom om du vill spara på längden.

      Vad roligt att du gillar min blogg, tack :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.