Inspiration, Midsommar

Bara tre dagar kvar nu till Midsommar och några dagar ledigt för de flesta. Jag älskar midsommar och har börjat leta lite inspiration inför helgen. Blommor i håret är ett måste tycker jag, helst riktiga men fina blomkransar i tyg funkar minst lika bra jag ska tipsa er om mina favoriter i ett senare inlägg.

Här nedan kommer lite härlig inspiration!

Community: 26 Flower Crowns That Are Perfect For Your Fall WeddingCouronne de fleur traditionnelle en rose et margueriteTaylor Swift: Summer beautyd5434ede76f751d67f13291ee4e68a02 42455eaa1656bb6fb6fb9e473e89d8c1Wedding AccessoriesFlowers In Your Hair Everyday

 

 

Bilder från min Pinterest

2 thoughts on “Inspiration, Midsommar

 1. Hej!
  Jag har slingat merparten av mitt hår (hemma) och jag blev otroligt missnöjd med resultatet, så jag har lagt en mellanblond toning över. Nu vill jag gå tillbaka till mitt bruna hår och färgen är inte direkt ett problem men jag skulle vilja förbättra hårkvaliten om det går. Förr hade jag väldigt fint och tunnt hår, såpass att om jag satte upp det så gled tofsen ur för det var så lent. Nu känns det mer som hö och går knappt att reda ut när jag har duschat. Vad tycker du är bäst att göra nu när jag ska färga tillbaka till brunt hemma? Finns det någon sorts färgning/toning/intensivtoning/färginpackning som kan hjälpa till lite med kvaliteten på håret?
  Tack för en jättebra blogg!!

  • Hej Malin!
   Jag gillar Wella color touch toningar de ger fin glans och är skonsamma men sitter som en färg. Sedan skulle jag underhålla med Wella Color Fresh för att behålla den bruna tonen i sommar eftersom det blonda kommer krypa fram lite igen speciellt om du solar och badar mycket. Det låter ju som ditt hår blev väldigt torrt och slitet av slingningen så jag skulle rekommendera ett riktigt bra schampo o balsam Nounou från Davines.

   Stort lycka till och vad kul att du gillar min blogg :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.