Mellanlängden

352884505d85887447def6a0a697d9bfDet enkla kan ibland vara det snyggaste, jag gillar verkligen den här lite längre pagen! Kombinerad med en sidbena och som här med en ostylad look är den snyggast.

5 thoughts on “Mellanlängden

 1. Hej Sandra! Jag har min naturliga hårfärg nu, som är en väldigt varm, ganska ljus blond. Jag vill färga/tona håret till en mer askig ljusbrun färg, hemma, finns det något du kan rekommendera? Vill slippa röda toner i håret för det gillar jag inte.

  Hälsningar, Ebba

  • Hej Ebba! Det finns alltid en risk att det går åt det gröna eller lila hållet om man lägger en ask färg själv hemma. Mitt bästa råd är att du färgar det hos frisören en gång och sedan underhåller färgen själv hemma. Då kan du lägga en naturton i botten av en intensivtoning t ex Goldwells eller Wella color touch och fräscha upp längderna med t ex Wella color fresh i tonen 8/0 + 5/0 eller använda en färginpackning t ex 411 från Revlon. De hittar du t ex på Lyko.

   Lycka till!

 2. Hej Sandra!

  Behöver verkligen din hjälp! Såg inlägget http://fragafrisoren.se/?p=9226, har mörkbrunt hår men vill som på bilderna du publicerade göra lite ljusare slingor som ser naturliga ut. Men vet inte vilken hårfärg jag ska köpa. Ska jag köpa t.ex l’oreal preference glam highlights eller en”vanlig” hårfärg? Vet inte om Loreals är blekmedel eller färg…? Första gången jag färgar håret överhuvudtaget så behöver verkligen tips! Hur man ska lägga färgen, ska man använda folie etc. Tusen tack för svar. /18 årig tjej

  • Hej! Det bästa är att du går till en frisör och gör slingorna, det är ganska svårt dels att få till rätt ton men också få det jämnt och snyggt själv. Jag kan tyvärr inte tipsa om vilka produkter du ska använda eftersom jag bara jobbar med professionella färger för frisörer men en färg är definitivt bättre en blekning och det är folie man använder. Men som sagt jag rekommenderar inte att du gör det själv hemma, vore ju jättesynd om du förstör ditt naturliga hår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.