3 thoughts on “Mandarin

 1. Hej!:)

  Jag har en fråga angående Nioxin, jag letar efter ett ställe som gör Nioxin behandling på salong och som sedan kan hjälpa mig med vilka produkter som passar mig!, är gravid och tappar galet mycket hår. Jag bor i Stockholm och behöver hjälp att hitta en salong jag kan vända mig till!

  Skulle uppskatta din hjälp:)

  Tack Lina

  • Hej Lina! Eftersom du tappar mycket hår på grund av graviditeten tror jag inte Nioxin behandling kommer hjälpa dig, det är ju framförallt för att återställa balansen i hårbotten och föryngra hårbotten. Är man gravid kan det ju vara hormonellt eller näringsbrist om du mår illa mycket? Jag känner tyvärr inte till någon här i Stockholm som jag kan rekommendera dig till. Men googla och gå in och prata med någon som gör behandlingen för mer information. Annars tycker jag det är bättre du pratar med din barnmorska eller läkare.

   Lycka till!

   • Hej

    tack för ditt svar! det är inte bara under min graviditet, jag har tappat hår sedan 2 år tillbaka, och har en hårbotten som oftast ät irriterad och får även utslag i hårbotten ibland och håret känns platt och tråkigt!

    men tack för svaret får leta vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.