Makeover med Olaplex

6 4

Igår gjorde jag en rolig makeover, från mellanblont med mycket varma och gula toner till en sval platina blond färg. Det är så kul att få göra ett hår så här ljust, det är verkligen fint! Olaplex som är en produkt vi frisörer kan blanda i färgen skyddar håret under processen och gör att vi kan ljusa upp ett hår så här mycket utan att det tar någon skada. Jag trodde att vi skulle behöva klippa av en heldel torra och trasiga toppar men efter färgningen kändes håret så bra att det räckte med en toppning. Helt fantastisk!

5 thoughts on “Makeover med Olaplex

  1. Jag som bett flera frisörer att göra mitt hår ljusare, har råttfärgat/rött/guld men är lockigt/självfall och torrt så de vägrar..vill ha balayage men ingen vill. S

    • Hej! Vad konstigt, det borde ju gå att färga ditt hår ljusare även om det är torrt. Vart bor du någonstans? Om du är i närheten av Stockholm är du välkommen till mig :)

  2. Hej! Jag har en fråga, är det helt ute med ombre nu? Tänker på en naturlig ombre då där hårfärgerna smälter in i varandra.

    • Hej! Nej det är inte ute med ombré men det är som du skriver lite mjukare ombré som gäller nu. Det ska inte vara någon skarp kant utan mjuka övergånger som smälter ihop :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.