Makeover, från blont till koppar

3

Förra veckan var vår färgleverantör Davines hos oss på salongen och höll en heldagsutbildning. Dagen avslutades med att vi hade varsin modell och här ovan ser ni slut resultatet. En varm fyllig glansig koppar ton, som ni ser här nedan på före bilden blev det en stor förändring. Min modell hade väldigt slitet hår innan, blekt i flera år och en urtvättad hemma toning på det.

Det som jag älskar med Davines färger är att de är så extremt vårdande och ger en otrolig glans även på ett så här torrt och slitet hår. Så snyggt med koppar också, jag älskar röda toner på håret. Jag har inte använt Olaplex på henne utan det är färgen som ger en slätare och glansigare yta.

1-2Ni får gärna följa mig på Instagram, ju fler som följer mig ju bättre ska jag bli på att uppdatera :) . Sandrastjerna.se heter jag där!

2 thoughts on “Makeover, från blont till koppar

  1. Hej!
    Hur får man till denna fina färgen hemma? Är redan rödhårig. Naturligt då från barn. Börjar bli lite gråhårig men vill ha kvar min lite mörkare koppriga färg. Har tonat håret ibland med goldwells koppar briljant. Men vill inte ha det kallt/rött utan så fint som på bilden. Varm koppar. Räcker det att köpa Devines schampo/ balsam i koppar?
    Mvh Lena

    • Hej Lena! Om du har gråa strån behöver du färga det annars täcks det inte helt. För att fräscha upp det sedan emellan färgningarna kan du använda dig av Davines koppar balsam för att behålla den guld koppriga tonen men den fäster inte på ofärgat hår eller det grå. Jag skulle rekommendera att du täcker det grå hos en frisör och att du sedan underhåller det hemma med en lätt toning t ex Wellas Color Fresh i färgen 6/34 och ett färgbalsam. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.