Lugg och vårfärg

10Nu när vi äntligen är på rätt sida igen av året är jag sugen på att bli blond igen. Hittade den här bilden och jag gillar både färgen och frisyren, dock tror jag att jag skippar att klippa lugg igen utan nu får den växa ut. Men det är väldigt snyggt med lugg!

3 thoughts on “Lugg och vårfärg

  1. Hej! förut frågade jag om hur jag skulle göra med mitt hår för att få en mörkare nyans och fick svaret att prova en färgbomb i färgen 1002. Jag provade det och har använt det 4 gånger nu (och lät även inpackningen sitta kvar lite längre en vad den skulle) men jag märker ingen skillnad alls på mitt hår. Kan det vara för att det var för längesen jag färgade längderna på mitt hår, att färgen har gått ur och att det inte ger någon effekt? Och isåfall, måste jag färga håret då? Jag vill inte använda silverschampoo eftersom det sliter nå fruktansvärt. Glad för snabbt svar! :-)

    • Hej Jennifer! 1002 är väldigt svag så den ger ingen mörkare nyans bara en kallare. Du kan prova en toning istället om du vill få en mörkare nyans t ex Wella color fresh, den är lika skonsam som en inpackning.

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.