Lucka nr 24

Godmorgon och GOD JUL!! Hoppas ni har en underbar julaftonsmorgon. Jag ska verkligen njuta av god mat och min fina familj hela dagen. Det kommer förmodligen inte att bli något bloggande i helgen men jag kommer att svara på kommentarer och mail om ni har frågor. Men jag kommer köra en riktigt grym tävling övre helgen så se till att vara med!

I lucka nr 24 finner ni ett brynkit. Det är en snedskuren pensel från Kicks och en trio brynskugga från Make up Store. Ni kan även använda skuggan och penseln till att markera ögonen.

Eftersom det är julhelg så kör vi en tre dagars tävling! Ni har alltså chans att vinna ända fram till Annandagen kl 22.

Regler för att vara med!

1. Lägg till mig på Bloglovin

2. Gilla det här inlägget

3. Lämna en kommentar med att du deltar och glöm inte att fylla i din mail.

Lycka till nu!!

Grattis till Lisa Dahl som vann gårdagens tävling!

28 thoughts on “Lucka nr 24

 1. Jag vill vara med! Följer dig redan på bloglovin och har gillat inlägget som nr 5.
  Hoppas du får en riktigt god jul! :)

 2. jag är med! vore ju så kul och vinna den här :) alltid problem med mina bryn på morgon…vilket resulterar i att jag kommer sent haha.
  dessutom fyller jag år i dag, så vore extra kul och vinna :D

 3. Jag följer dig redan på bloglovin och har gillat det här inlägget och jag vill vara med. Super bra avslut på kalendern! :)

 4. Har följt dig ett tag nu och gillar din blogg och dina små tips som kan göra en hel sminkning mycket finare :) jag hoppas självklart på vinst skulle vara så otroligt kul! :)

 5. Jag vill vara med :D Följer dig på bloglovin sedan länge och har gillat inlägget.. Så nu håller jag bara tummarna för att jag vinner!!

 6. Åh, har önskat mig just ett sådant ögonbrynskit från make up store hur länge som helst!! Jag är med! Följer dig på bloglovin’ och gillar det här inlägget. :)
  Håller tummarna!

 7. Jag är med! Jag tycker din blogg är underbar!! Har fått bra tips och den är så rolig att läsa. Skulle bi jätteglad om jag vann :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.