Läsarfrågor

861_min

Det är så kul att jag får så mycket frågor från er läsare, jag märker att det finns ett stort behov av att ha en frisör att rådfråga och att det uppskattas av er att jag lägger ner så mycket tid på att besvara er alla.

Nu har det varit lite kaos ett tag med semester och mycket jobb på salongen vilket har gjort att jag har haft svårt att hinna med att svara er alla. Men idag och igår lyckades jag beta av de flesta mailen från er. Jag försöker som sagt hinna med att besvara alla mail men just i februari och mars hade jag inte den tiden så har ni inte fått svar på er fråga prova att skicka igen så ska jag svara omgående.

Ett tips är också att ställa er fråga här i bloggen då kommer ni få svar mycket snabbare. Har ni en längre fråga och vill skicka bilder går det såklart att skicka till mig på fragafrisoren@hotmail.com..

Hoppas ni får en härlig solig torsdag :)

4 thoughts on “Läsarfrågor

  1. Jag skulle vilja veta hur Jennifer Lawrence hår är klippt.
    Hennes nya platinblonda hår är så trendigt. Det är ju en bob/lob. Men hur ska man förklara den för en frisör? Urklippt? Uppklippt? Urtunnat? asymmetriskt? Hon stylar det både rakt, vågigt, lockigt, plattat. Frisyren ser olika klippt ut varje gång. När den är plattad ser den nästan ut att vara ”one lenght” med lite lutning framåt. När den är lockig eller vågig så ser det uppklippt och flikigt ut. Hon har fortfarande så långt att hon kan ha uppsatt. Så hur är den klippt egentligen och hur ska man förmedla det?

    • Visst är den snygg, älskar den :). Den är lite uppklippt och lutar lite framåt. Det bästa är att du visar bilder till din frisör, gärna olika så frisören ser den både lockig och rak. Hur man gör annars urklippt eller uttunnat t ex har ju lite att göra med din egna hårkvalité och det måste frisören avgöra hur just ditt hår ska klippas, sen är ju mycket styling för att få det så snyggt som hon har. Lycka till : )

    • Jag försöker lägga upp frågor då och då men oftast får jag väldigt långa och personliga frågor. Jag skulle absolut kunna göra lite mer frågestunder där jag svarar på flera frågor samtidigt :) Det kommer nog upp snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.