Läsarfråga, tips för skadat hår

Hej Sandra! 

Jag heter Maria och har ett stort problem med mitt hår. Det har nämligen blivit oerhört slitet! Jag har gjort ganska mycket färgningar och gått från mörkt till ljust nu i höst. Topparna har blivit väldigt torra och tråkiga. Jag är dessutom inte riktigt nöjd med min färg utan skulle vilja att den blev lite ljusare och kallare. Framförallt kallare för nu är det nästan lite gult på vissa ställen. Tror du att jag vågar göra något mer med håret? Jag funderar på om man kan färga det lite ljusare o kallare går det? Sen skulle jag gärna vilja ha tips på bra produkter som kan göra så att mitt hår återhämtar sig jag har egentligen ganska starkt och fint hår. 

Väldigt tacksam för svar! 

Ps. Jag läser din blogg varje dag och älskar alla tips man får :) 

Hej Maria!

Vad kul att du uppskattar mina tips :)

Det låter som att du borde vara försiktig med färgningarna nu en toning kanske kan vara tillräcklig. Det finns intensivtoningar som ljusare upp lite också samtidigt som det ger en kallare ton. Den är så mild så jag tror att den kan passa ditt hår bra! Jag tror att Real Control serien från Redken kommer passa dig väldigt bra! Den reparerar håret samtidigt som den ger mycket fukt och näring. Schampo, balsam och inpackning är en bra grund att börja med. Du hittar serien  just nu  här till kampanj pris.

Lycka till!

 

3 thoughts on “Läsarfråga, tips för skadat hår

  1. UNDVIK blond-spray och liknande som är tänkt att göra håret gradvis ljusare. Dessa fortsätter oxidera hela tiden och ljusar därmed upp håret hela tiden, vilket sliter enormt mycket på håret.

  2. Denna serien från redken har jag inte testat, den blev jag med nyfiken på :) Kevin murphy är annars toppen tycker jag för slitet hår mitt hår är i mycket bättre kondition när jag använder det, man kan också lämna kvar lite av balsamet alltså inte skölja ut allt fick jag tips om när jag började med born again serien från K.M och det funkar toppen på mitt sling blonda hår.
    Är jättenyfiken på vilken toning du skriver om, jag skulle vilja ha mitt hår lite ljusare och framför allt kallare utan att det går för mycket t grått :)
    // malin

    • Ja den är jättebra! Speciellt om man har lite torrt och frissigt hår också. Wella har t ex en toning som ljusar upp och ger fina naturliga nyanser i kallt eller beigt. Det är en toning som bara görs hos frisörer. Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.